Als marketeer makkelijker en integer je werk doen

Vol vertrouwen staan voor je zaak!

Hi! Ik ben Ruth Rottiné. 

Ik help jou als ervaren marketing & communicatie professional om met meer plezier (minder stress!), makkelijker en integer je werk te doen. Je invloed vergroten. Zodat je vol vertrouwen staat voor je zaak! En om half 6 nog best wel energie en zin hebt om nog wat leuks te gaan doen met je gezin.

Mijn visie is dat je draagvlak en betrokkenheid krijgt zodra JIJ volledig achter je eigen plannen staat. Veel keuzes worden vanuit angst gemaakt. En niet vanuit liefde. En liefde is leuker.


Vaag?

We lopen elkaar ontzettend gek te maken. Ikzelf heb wel eens knallende koppijn op maandagavond (dan al!) omdat er weer van alles nu (nu!) moet. Die nieuwsbrief moet vandaag de deur uit! Wat dan? Vergaat de wereld als dit niet gebeurt? Dit is een voorbeeld van angst.


Ik help jou (en mezelf soms) om vanuit meer vertrouwen in de hectiek van alledag te acteren. En dat is liefde.

Met de training die ik aan het opzetten ben, leer ik je de taal spreken van andersdenkende zodat je makkelijker je plannen en ideeën kunt overbrengen.


Twijfel jij of er naast trucs nog andere wegen zijn om succesvol marketing uit te voeren? Geloof me ;-) die zijn er! Laat mij je helpen met een onderscheidende manier van werken waardoor je een veel groter bereik/impact krijgt.

“Stop met na-apen en ga het voordoen”- Ruth Rottiné 


Wil jij zelfverzekerd je werk doen op een manier die echt bij je past? Aan de hand van mijn formule ga jij stappen zetten in marketing die je dacht die niet mogelijk waren. Een stap vooruit,  die nodig is om te bouwen aan je geloofwaardigheid en vertrouwen bij directie, collega’s en team.

 

Ben jij klaar voor eigen succes?

 

Laat je mailadres voor meer informatie, ik stuur je snel een mail met meer info en concrete tips om je collega’s of manager te overtuigen.