Hoe jij als Marketing & Communicatie Manager kunt herstellen van je burn-out

12 september 2019

Een burn-out voorkom je niet door stresshantering! Het werkt zelfs averechts doordat je het langer volhoudt in je oude inefficiënte patronen. Mijn ervaring en tip om een burn-out te voorkomen, deelde ik met vakjournalist Paula Vaarkamp van Blue Circle.

Paula wist heel goed hoe ze de essentie van het verhaal moest verwoorden.

In 2016 werd Ruth (37) uit Stiens gediagnosticeerd met een burn-out. “Na mijn studie ging ik fulltime werken in de marketing en communicatie. Ik kon snel doorgroeien naar een managersfunctie en werkte veel. Zo veel, dat ik er onrustig van werd.” Om de onrust te verjagen, ging ze stresscoaching studeren. De opgebouwde wetenschap over stresshantering zorgde er uiteindelijk juist voor dat Ruth een burn-out ontwikkelde. 

Nu verder te lezen in dit artikel op Healthy Fest of RTL nieuws. Het artikel bevat ook de tips hoe ik herstelde en op volle kracht terugkeerde in mijn favoriete vakgebied: marketing, communicatie en pr.  

Terug naar overzicht