Freelance/Interimmer Ruth

Ruth Rottiné, 39 jaar is B2B-Marketeer

Spreker, Schrijver en B2B-Marketeer Ruth Rottiné, heeft haar eigen marketingbureau Wettermerk voor vraagstukken op het gebied van B2B marketingstrategie. Daarnaast geeft ze workshops over o.a. branding, customer journey en the golden circle. Ze kijkt op eigen wijze naar de marketingstrategieën van bedrijven. Met Ruth kun je rekenen op actuele vakkennis, inspirerende voorbeelden uit haar jarenlange ervaring met diverse opdrachtgevers en een aanstekelijke motivatie.

Momenteel werkzaam als interimmer bij Wafilin Systems, HDM-PipelinesAcquaint en doet zij projectwerk voor FIB Industries en LeAF

Visie

WHY

Ik geloof dat Marketing & Communicatie professionals een essentiële bijdrage kunnen leveren aan een wereld waar liefdevolle merken regeren.

HOW

Door een pure en liefdevolle houding zijn ze bekwaam om unieke en relevantie inhoud te creëren, wat hen verzekert van een blijvende impact in hun marketingcommunicatiefunctie en een gevoel van trots en tevredenheid levert over hun werkprestaties.

WHAT

Met liefde help ik jou met kennis en inspiratie op deze site, workshops/lezingen bij events of groepsbijeenkomsten of B2B marketingcommunicatiestrategie en/of uitvoering voor het behouden van het bestaansrecht van jouw bedrijf.

Mijn missie is om gezamenlijk de wereld positief te veranderen en liefdevoller te maken.

Ruth Rottiné

Ruths verhaal in de media