Hoe ik als MarCommer omga met de coronasituatie

11 april 2020

Ik zal met jullie delen hoe ik omga met COVID19 in mijn professionele leven. Het betreft niet meer dan een opsomming. Wellicht is het een inspiratie of heb je iets aan mijn denkwijze. Het gaat over TOEN - slechts een paar weken geleden- en over NU.

We zijn aanbeland in een nieuwe situatie. Een situatie die een paar weken geleden nog niet denkbaar was. En waarschijnlijk een dusdanige impact heeft, waardoor we niet meer in de TOEN-situatie zullen terugkeren.
Verandering doet pijn,  althans als je er zelf niet bewust voor kiest. Als eigenwijze ondernemer weet ik daar alles van.  
Kantoor - ik mis je: 
1. De overdaad aan taart bij Wafilin Systems B.V.;
2. Een praatje met Wilma/Loes bij de receptie WaterCampus;
3. Het faciliteren van brainstormsessies met een afsluitende borrel bij Wafilin Systems B.V. en partners;
4. Heel af en toe de kroket bij Van Hall Larenstein tijdens de vrijdagmiddaglunch;
5. Een gesprekje met een pandgenoot bijv. de Water Alliance; 
6. Heen en weer gevlieg voor het regelen van materialen voor bijeenkomsten, beurzen en congressen;
7. Mijn verstelbare bureau, briljante bureaustoel en waanzinnige scherm bij HDM Pipelines BV;
8. Een toastje met eiersalade van Peter Harders midden op de werkdag; 
9. Tostidag bij Acquaint;
10. Werkbezoekjes en mijlpalen om te fotograferen. 
De coach in mij -sommige dingen veranderen dus nooit ;-)- doet de suggestie om ruimte te geven aan je emoties. Gemis. Rouwen om dat wat niet meer is. Veeg daarna je tranen en kijk vooruit. Zie kansen en je ontdekt nieuwe mogelijkheden.
Verandering is aangenaam,  althans als je het accepteert en ermee leert omgaan. Zo af en toe kan ik gelukkig best gehoorzaam zijn als ondernemer:-).
Thuiswerken - ik word blij van: 
1. Mijn serene werkplek: ideaal voor productieve contentcreatie;
2. Iedere dag verse munt/gemberthee; 
3. De kans voor het volgen van de training inbound marketing Oranjewoud Export Academy;
4. Eigen koffie uit mijn gepersonaliseerde Wafilin mok;
5. Nog meer tijd om te lezen, lekker in eigen tuin;
6. Lieve thuisbezorgcadeaus van opdrachtgevers Wafilin Systems B.V., HDM Pipelines B.V. en Acquaint B.V.;
7. Mijn creatieve geest die mij door de rust nog beter helpt om gave dingen te bedenken; 
8. De uitgebreide buitenlunch met mijn gezellige en lieve kinderen; 
9. De ruimte om weer te gaan vloggen, zelfs met het hele gezin voor de De Telegraaf #dagboekcorona;  
10. De gezellige en vruchtbare digitale koffiepauze-momentjes en vrijdagmibo. 

Voor alles is een tijd.

Groet,
Ruth

PS: Boekentip over ruimte geven aan je emoties: De wijsheid achter emotie en gevoel.

toenennu hashtagcovid19 hashtagomgaanmetdecoronasituatie hashtagomdenken hashtagmogelijkheden hashtagkansenbenutten hashtagdoorgaan hashtag hashtagoplossingsgericht hashtagoplossingen hashtagondernemer hashtagmarketeer hashtagcoaching hashtagverandering hashtagpersoonlijkleiderschap hashtagpersoonlijkegroei hashtagervaringendelen #creatiefzijn

 

Terug naar overzicht