Het einde van een interim periode wordt afgesloten (nieuws)

7 september 2020

Sinds februari 2020 was Ruth Rottiné werkzaam als interim marketing manager bij HDM Pipelines. Het doel van de periode daar was het neerzetten van de basis van de marketingstrategie. Ruth heeft haar actuele vakkennis, haar jarenlange ervaring met diverse opdrachtgevers en haar aanstekelijke motivatie ingezet. De kennis die ze heeft meegebracht wordt binnen de organisatie gewaarborgd in de vorm van een nieuwe marketing manager.

Ruth kijkt terug op een periode waarin ze binnen een heel fijn team verantwoordelijk was voor de marketing en communicatie van het bedrijf. Diverse klanten heeft ze mogen interviewen voor het schrijven van artikelen en “daar heb ik enorm van genoten; wat een verschillende persoonlijkheden heb ik gesproken!” aldus Ruth. Wanneer er sec gekeken wordt naar de cijfers, heeft Ruth mooie resultaten behaald, zoals een stijging van bijna 200% van het aantal volgers op LinkedIn en voor het vergroten van de naamsbekendheid heeft ze bij verschillende media free publicity gegenereerd.

Collega’s bij HDM Pipelines waarderen Ruth haar inzet enorm en spreken dat ook uit.

Zo zegt Elles Postma, Succesmanager bij HDM Pipelines: Dank je voor je waardevolle bijdrage en input, Ruth! Het was fijn om met je te werken en van je te leren! Je was een waardevolle toevoeging aan het team”. Directeur van HDM Pipelines, Rudy Dijkstra, zei het volgende: “Beste Ruth, het was een super tijd! Bedankt en tot snel”.

HDM Pipelines is volop in ontwikkeling, op allerlei fronten en Ruth is trots dat ze aan de basis staat van een gedegen marketingstrategie die in-house verder ontwikkeld gaat worden. De laatste klus die Ruth in oktober voor HDM Pipelines zal presenteren en opleveren is het marketing communicatieplan. Daarmee sluit ze een periode af waarin ze zich heel nuttig heeft kunnen maken voor HDM Pipelines. En een leuke bijkomstigheid is dat ze veel heeft opgestoken over pijpleidingen en het beheer er van.

Maar ook Ruth Rottiné is in ontwikkeling en door het afsluiten van deze periode bij HDM Pipelines kijkt zij met een open blik naar de toekomst. De volgende opdrachtgevers hebben zich alweer gemeld en Ruth kijkt er naar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en andere bedrijven te ondersteunen bij hun marketing- en communicatievraagstukken.

Terug naar overzicht