The Next Step: WETTERMERK

7 januari 2021

Stappen zetten zonder dat je weet waar ze toe leiden. Dat blijft spannend. Negen jaar geleden zette ik zo’n stap door het starten van mijn eigen coaching bureau om marketeers en communicatieprofessionals te helpen om meer plezier en minder stress in hun werk te krijgen.

Zonder dat ik het wist was ik op dat moment zelf toe aan minder stress, maar een ander helpen is gemakkelijker dan jezelf helpen.

Op dat moment was ik ook nog werkzaam als marketeer en beide wegen waren succesvol. Het maken van een keuze was noodzakelijk, maar voor mij lastig. Ontrouw zijn aan jezelf en een disbalans in mijn werk- en privéleven deden mij de das om. Daar was mijn burn-out.

Dan ga je bij jezelf na: was marketing wel echt mijn passie?

Ik deed een jaarlang iets totáál anders: ik werkte in een fantastische boekenwinkel. Maar toen wist ik het zeker: ik ben die marketeer in hart en nieren, maar dan wel voor de werkelijke waarde van het marketing vak. Een transparante manier van werken zonder trucjes. Met de inzet van communicatie en inbound marketing zorgen voor die waardevolle en relevante zichtbaarheid.

Wederom zette ik een nieuwe stap en keerde terug in het vak als interim/freelancer in de branche waar ik van ben gaan houden: de watersector.

Sindsdien heb ik aan opdrachtgevers geen tekort! Anno 2021 is het voor mij zichtbaar geworden waar al die stappen mij uiteindelijk hebben gebracht. Het bleek de voorbereiding te zijn op weer een nieuwe stap: de oprichting van mijn marketingbureau WETTERMERK! Een missie gedreven bureau voor zuivere marketing, speciaal voor bedrijven in de watersector en aanverwant.

Deze stap brengt al mijn passies en talenten samen. Ik werk met de geweldige hulp van een vaste groep freelancers en heb inmiddels eigen personeel. Zo houd ik zelf ook meer tijd over voor mijn gezin.

Mijn wens voor jou voor 2021 is waar – Is Ook Schitterend (I.O.S.) over zingt in het lied ‘Stap uit de schaduw’. Stap uit de schaduw en loop in de zon, kijk om je heen en zie wat er komt’. Zet die ene stap, want jij bent het waard om zichtbaar te stralen.

Terug naar overzicht